söndag 28 augusti 2011

Klättringidag startade vi med en backe som var runt 11 km och snittlutning på 7%, var nog det hårdaste jag gjort. Har tittat lite på min srm dator och den räknar ut 5 olika zoner, så en zon så har jag legat på 437 watt i 24 min med en kadens på 94. Vet inte riktigt hur den räknar ihop det men kan kanske varit i första backen?
Blev i alla fall en spurt i dag på en 50 man som tog sig över sista hårda backen med 15 km till mål, där jag spurtade in på en nionde plats. Blev dock lite trängd men så är det väl som "spurtare"..

5 kommentarer:

 1. Det hade gått mycket bättre om du legat två veckor innan på hög höjd. Tj o Levi o många andra amerikaner körde ju tour of utah som var på hög höjd. Cadel skulle aldrig bli ifrånåkt som han nu blev Levi. Sedan visste nog många amerikanare var de skulle trycka på i backarna för att rycka loss, Som TJ gjorde häromdagen.

  Tror inte du var uppe i över 1000watt i spurten som vinnarne var. Tror han gick upp till 1600 watt.
  Läs detta dokument så förstår du mer om höghöjdsträning:

  http://www.nordenbergsskolan.se/files/emil_svalbring_hoghojdstraning.pdf

  /din kritiker,

  SvaraRadera
 2. Din idiot! Han är en framtida general classification cyklist ingen spurtare, det ser du väl på hans kropp! GC-cyklister kan omöjligen ha lika hög max effekt som spurtare. Det vore helt sinnessjukt om han vore över 1000 w när A.Schlecks max watt t.ex är 899 w och Contadors 900 w! Hur fan kan du kritisera folk när det är uppenbart att du inte kan ett skit om cykling! Vilken jävla bög du har till kritiker Tobbe!

  SvaraRadera
 3. Seriöst anonym, nu får du ge dig. Det finns mycket du skriver som är bullshit, men en sak är helt sann som vi alla kan se; du är en fegfis! Hur känns det...?

  SvaraRadera
 4. jaja, håller med jacob. nia är fenomenalt och du har gjort en helt fantastisk vecka bland alla stjärnor. kritikern kan läsa lite psykologi eller helst av allt; dra något gammalt över sig!

  SvaraRadera
 5. Fortsätt uppdatera lite.
  Det är spännande att läsa om dig och din träning och ditt cyklande!

  SvaraRadera