fredag 26 augusti 2011

Tempo



Innan starten i dag så upptäckte jag att jag har vurpat sönder mina tredje par Shimano skor från gårdagens race, Upps.. Tur att man har så bra sponsorer :)

Dagens etapp var hård med vinden och jag bestämde mig för att öppna lugnt och sedan försöka öka successivt och det gick bra tycker jag, får vara nöjd med detta för spöade många bra namn och främst att jag hade en bra feeling i stigningarna

4 kommentarer:

  1. Du ser, din kritiker hjälpte dig genom att du öppnade lite saktare ;) Jag är nöjd med dig även om du inte slog Gustav Larsson. Ja du slog A. Schleck, Hesjedal, Gesink, Henao, King. Bara 45 sek efter en Cadel (också inte haft höghöjd i bena) får anses väldigt bra.

    Jag hoppas du inte tränar för mycket cykling o skadar knäna. Hoppas du tränar upp lite mer styrka i bena. Det som skiljer Gustav. L och dig är nog endast styrken inte kond. Kond. kan du lätt träna upp på ett par veckor till skillnad från styrka vilket du vet. Don't overdo it.

    Jag kommer att följa dig noga live och jag hoppas du håller 3:an på ungdomströjan.
    /din kritiker

    SvaraRadera
  2. Din lilla anonyma f***a

    SvaraRadera
  3. Suck!
    De roliga anonym inte fattar är Tobias fick ett provkontrakt, fixade 2 år utan att ens behöva tävla, blev 16 el 17 totalt i Burgos samt bästa Skil cyklist...

    De är sjukt jävla imponerande!

    Keep up the good work :D

    SvaraRadera
  4. Haha du är tragisk, Anonym. Är ganska säker på att både vi och Tobbe skiter fullständigt i om du är nöjd eller inte med vad han presterar. Han är helt grym och det är INTE du som hjälpt honom till något. Om du hade brytt dig om Tobias på riktigt så hade du för det första inte varit anonym, så sluta självutnämna dig till hans kritiker och gå och lägg dig.

    SvaraRadera